Gulvafslibning

TRÆNGER DIT GULV TIL EN KÆRLIG HÅND?

Image Not LoadedEr dit gulv beskadiget, ridset og blevet grimt med årene så kan en gulvafslibning eller gulvafhøvling med den rette efterbehandling, give dit gulv fornyet liv så det er frisk og nyt at se på. Gulvafslibning og gulvafhøvling er to forskellige måder at behandle et trægulv på og derfor skal disse to holdes separat.

VBgulve har mange års erfaring indenfor trægulve og vores gulvmænd vil give dig den rette rådgivning om hvad netop dine gulve har brug for, for at få liv i dine trægulve igen og få dem til at fremstå som nye.


HVAD ER GULVAFSLIBNING?

Image Not LoadedEn gulvafslibning kan i de fleste tilfælde redde et gulv, men hvis dit gulv er særligt beskadiget, skævt, spartlet eller behandlet med fernis vil det være nødvendigt med en gulvafhøvling.

En gulvafslibning er en nænsom og hurtig vej til et fornyet gammelt træ gulv uden at have gang i det helt store renoveringsprojekt. En gulvafslibning er et billigt og hurtigt alternativ til at transformere dit hjem og give det fornyet energi.GULVAFSLIBNING VS GØR-DET-SELV

Image Not LoadedVi har haft mange kunder som henvender sig til os efter at deres gør-det-selv gulvafslibning ikke er gået som planlagt. Vi fraråder derfor at du leger gør-det-selv mand og sliber dine gulve selv. Der er flere grunde til at vi fraråder dette, bl.a. at du har en forventning om en billigere proces, men indser at det både har været dyrt, tidskrævende og med en ringe kvalitet til følge.

Dit gør-det-selv projekt som er gået galt betyder at du søger hjælp hos en professional og dette vil i sidste ende medfører at dit gulv har været meget dyrer end du har haft forventninger om og som kunne være undgået ved at ringe til en gulvspecialist inden gør-det-selv projektet var gået i gang.