LAK-BEHANDLING

Image Not Loaded
Lakbehandling er den mest fleksible overfladebehandling, da den kan bruges på alle træsorter.

En lakbehandling er nem at vedligeholde og man får et slidstærkt gulv uden ubehagelig lugt.

Lakbehandling udføres hvis dit gulv trænger til en opløftning som giver gulvet en naturlig glans og er perfekt til det trafikerede gulv.


LUD-BEHANDLING

Image Not Loaded
Ludbehandling udføres efter gulvet er blevet slebet og er med til at forhindre træets gulningsproces og fremhæve træets struktur.

Fordelen ved denne behandling er netop at forhindre træet i at gulne, derudover fjernes de små ridser ved hver vask der udføres.

Ludbehandling giver gulvet et hvidskuret moderne udseende og kræver at det bliver vedligeholdt med hvidsæbe. Dette giver gulvet en mere stærk og modstandsdygtig overflade.

OLIEBEHANDLING

Image Not Loaded
Oliebehandling giver gulvet en helt speciel glans og fremhæver gulvets struktur. Naturolien giver den varme honningfarvede glød og hvidolien giver gulvet et lyst og mat udseende.

Naturolie er perfekt til mørkere træsorter som merbau, kastanie eller mahogni, mens hvidolie er perfekt til lysere træsorter som fyr, bøg eller ask.

Oliebehandlede gulve er følsomme overfor væske og bør vedligeholdes jævnligt eller efter behov med plejeolie.

HVIDLUD + HVID OLIEBEHANDLING

Image Not Loaded
Hvidlud- og oliebehandling af dine gulve giver dine ludede gulve et mere holdbart og modstandsdygtigt gulv samtidig med at hvidlud standser gulningsprocessen.

Ved en kombination af disse to behandlinger opnår du et mere holdbart lyst gulv, hvor træstrukturen er synlig.

Hvidlud- og oliebehandling kræver pleje og vedligeholdelse med specialfremstillet plejeolie.

HVIDLUD + HVID LAKBEHANDLING

Image Not Loaded
Fordelen ved denne behandling er netop at man får et hvidt holdbart gulv, hvidlud forhindre træet i at gulne derudover giver lak en lang holbarhed.

Ludbehandling giver gulvet et hvidskuret moderne udseende og en lakbehandling er nem at vedligeholde og man får et slidstærkt gulv uden ubehagelig lugt.

En hvidlud og lakbehandling udføres hvis dit gulv trænger til en friskopløftning som giver gulvet en naturlig hvid glans og er perfekt til det trafikeredegulv.

BEJDSE + LAKBEHANDLING

Image Not LoadedImage Not LoadedBejdse er et oliebaseret produkt til trægulv, som giver gulvet en mere eksklusiv behandling, som tilføre gulvet et mere specielt touch idet man kan vælge mellem 33 forskellige farver.

Resultatet med bejdse er en jævn og smuk farve, som er unik. Vi kan teste ønskede farve, så du er sikker på at ende med det rigtige valg. Bejdse skal afsluttes med tre gange lak, således at gulvet får en mere slidstærk overflade og er dermed let at vedligeholde.


Copyright © 2014 VB Gulve